Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,04 Ft
Euró
392,30 Ft
Font
458,31 Ft
Bitcoin
61,293 $

A Liverpool is üzent Szoboszlai csapattársának a tragédiát követően

Szoboszlai Dominik csapattársa, Conor Bradley rendkívül nehéz időszakot él át, miután ideje korán elvesztette az édesapját.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool továbbra is vezeti a bajnokságot, nagy formában játszanak. Ez nagyban köszönhető Szoboszlai Dominiknek is, aki kiváló teljesítményt nyújt a középpályán, és már a Chelsea ellen is van gólja. A magyar válogatott csapatkapitánya a nagy fejes gólját is szerényen kezelte, ami csak szimpatikusabbá teszi őt.

Szoboszlai karaktere egyszerűen így működik, és attól is ilyen jó játékos, hogy nem bízza el magát. Helyette keményen edz, és igyekszik kihasználni minden lehetőséget, mert egy futballkarrier is gyorsan eltelhet, annyira repül az idő. Dom szerencsére még mindig csak a 20-as évei első felében jár, és akár a 40-es éveiben is futballozhat. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Cristiano Ronaldo pontosan erre készül, aki kiváló példát jelenthet. Dominik pedig várhatóan az Arsenal ellen is kezdeni fog, addig Conor Bradley esetében ez kérdésessé vált, mert nemrég tragédia érte. Sajnálatos módon a fiatal sztár, aki csupán 20 esztendős, elvesztette az édesapját, nem figyelheti tovább fia felemelkedését.

Egyelőre keveset tudni a történtekről, de a Liverpool is reagált a történtekre. A klub mély megrendüléssel fogadta a hírt, és hangsúlyozták, mindenki Conorral és a családjával van ezekben az igazán nehéz időkben. A fiatal védő nemrég robbant be a Liverpoolban, ahol 2019 játszik, de legutóbb kölcsönben szerepelt a Boltonnál. Sőt, már 2021-ben bemutatkozhatott az ír válogatottban, amire az édesapja is rendkívül büszke lehetett.