Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,02 Ft
Euró
394,28 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
64,373 $

Már lehet jelentkezni a Szerencsekerék új évadába

Azok, akik érzik magukban az erőt és szeretik a Szerencsekerék izgalmait, bátran jelentkezzenek a TV2-nél.

Fotó: TV2
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 számos műsort indít idén is, és nem kérdés, hogy a legnagyobb durranásnak a Megasztár lesz. Hosszú kihagyás után tér vissza a tehetségkutató, melynek zsűritagjai egyelőre nem ismertek, de nem kizárt, hogy már megtörtént a kiválasztásuk. Abban biztosak lehetünk, hogy nagy nevek lesznek, akik között korábbi győztesek is helyet foglalhatnak.

Lenne pár nagy név, akiket el tudnánk képzelni zsűriként, mint például Rúzsa Magdi, aki nagyon nagy utat járt be. Fantasztikusan néz ki a háromgyermekes édesanya, és ugyanolyan elánnál vág neki a koncertjeinek, mint régen. Tökéletes zsűritag lenne, és nem utolsó sorban rendkívül hiteles is, mi rá fogadnánk először. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

A Dancing with the Stars is várhatóan új évadot kap idén, míg A Nagy Ő lehetséges, hogy szünetre ment Jákob Zoltán után. Közben a Kincsvadászok szintén képernyőre került, és egy több mint izgalmas időszak áll előttünk az új műsorokkal. Ne feledjük, a Mutasd a hangod is új évadot kapott, csakúgy mint a megújult Zsákbamacska, amiben Marics Peti az egyik műsorvezető.

Lassan felsorolni is nehéz a TV2-es műsorokat, és reméljük, a következő években az Exatlon Hungary is visszatér. Akiket a Megasztár érdekel, már szintén jelentkezhetnek, ami igaz a gyerekekre is, mivel egészen 14 éves kortól lehet nevezni, így valószínűleg igen fiatal tehetségeket is láthatunk majd.

A TV2 legutóbb bejelentette, hogy a Szerencsekerék sem áll le, folytatódik Kasza Tibivel. Már lehet jelentkezni az új évadra erre a linkre kattintva. Továbbra is hatalmas nyeremények várják a versenyzőket, szóval ne habozzatok, mert sosem tudni, hogy kit válogatnak be a játékba, amivel nagy esélyt adnak a készítők.