Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Szentkirályi jó reggelt üzenete Karácsonynak: „Behasal Gyurcsánynak”

Szentkirályi Alexandra a legkisebb mértékben sem tartja alkalmasnak Karácsony Gergelyt Budapest vezetésére, aminek ismét hangot adott.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Fidesz hamarosan akár vissza is léptetheti Szentkirályi Alexandrát Vitézy Dávid javára, aki Magyar Péter kritikái után Karácsony Gergelynek üzent. A Fidesz kategorikusan tagadta, hogy ez lenne a tervük, továbbra is Szentkirályi mögött állnak és támogatják a kampányát.

Orbán Viktor miniszterelnök is ezt mondta, és szinte biztos abban, hogy Karácsony nem marad a helyén, új főpolgármestere lesz hamarosan Budapestnek, és megoldódnak a közlekedési kérdések, a köztisztaság, és így tovább. Rengeteg mindenen kell változtatni, Magyar Péter többek között egy gyalogos hidat is építene, és visszaadná az autós forgalmat a Lánchídon. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

„Méltósággal dolgozni a budapestiekért. Ez az, ami nem megy Karácsonynak. Helyette marad a behasalás Gyurcsánynak.” – üzent kedd reggel Szentkirályi, akinek láthatóan már nagyon elege van Karácsonyból, és a budapesti városvezetésből, mely egyre több kritikát kap, és immáron nemcsak a Fidesz oldaláról.

Szentkirályi hétfőn is üzent, folytatta sorozatát, melyben olyan ígéreteket igyekszik összegyűjteni, amik nem valósultak meg Karácsony részéről. „13 nap a választásig. Egy újabb kamu Karácsonytól: 50/38 „A fővárosi önkormányzatban csak az interneten is elérhető szerződések léphetnek életbe.” Karácsonyék elfelejtettek beszállni az internetbe.”

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.