Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Többek között egy élhetőbb Budapestet is ígér Szentkirályi Alexandra, ha őt választják meg következő főpolgármesternek.

...svg content...Fotó: Facebook/
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra éles kritikákat fogalmazott meg Karácsony Gergellyel szemben, aki szintén elindul a júniusi választásokon, mert az a célja, hogy Budapest főpolgármestere maradjon. Mindent meg akar tenni ennek érdekében, de Vitézy Dávidról sem feledkezhetünk meg, és már ő is belekezdett a nagy kampányába.

A korábbi kormányszóvivő szerdára időzítette a nagy eseményét, melynek ideje alatt 7 pontban ismertette a programját. Ennek részeként kiszabadítaná Budapestet Gyurcsány Ferenc fogságából, mert szerinte a volt miniszterelnök irányít, addig Karácsony csak bólogat, követi a „főnök” utasításait a háttérből.

Szentkirályi hozzátette, nemcsak véget vetne a városházi korrupciónak, hanem fel is számolnák a pazarló budapesti bürokráciát. Aminek még többen örülnének, az a közlekedési káosz megszüntetése, amire sok ezer ember vár. Ezzel együtt tisztaságot és rendet is ígér a Fidesz jelöltje, valamint otthonossá és élhetővé tenné a fővárost.

„Olyan Budapestet szeretnék, ami gondoskodik a lakóiról, tanítja a fiataljait és tiszteli az időseit.” – üzent Szentkirályi Alexandra, aki egy nagyon összeszedett, tárgyilagos és érdekes kampánynyitóval rukkolt elő, melyre a helyszínen és online formában is sokan voltak kíváncsiak, nemcsak a budapestiek közül.

„Küzdjünk meg Budapestért! Június 9-én ismét lehetőségünk van a főváros sorsát a kezünkbe venni. Változást Budapesten! Budapest a mi városunk, Budapest a mi otthonunk, Budapest mi vagyunk. Vegyük hát vissza!” – tette egyértelművé Szentkirályi.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.