Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Szegedi Fecsó edzője arra gondolt, Curtis saját magát fogja megverni

A győztes Szegedi Fecsó edzője is megszólalt a nagy csatát követően a Sztárboxban, ami Curtis vereségével ért véget.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárbox egyik legjobban várt mérkőzésén vagyunk túl, melynek ideje alatt Curtis és Szegedi Fecsó összeütöttek. Érdekes mérkőzés volt, és noha Fecsó megtehette volna, hogy akkor is megüti a rappert, amikor csak sétálgatott a fáradtság miatt, másképpen döntött.

Abszolúte fair volt Curtisszel szemben, akivel nagyon jóban van. Végül padlóra küldte a barátját, nem kegyelmezett neki tovább, így Curtis számára máris véget ért a mérkőzés, addig az ellenfelére egy igen komoly elődöntő várhat. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Curtis bocsánatot kért azoktól, akiknek csalódást okozott. Egyszerűen nem volt ideje felkészülni és alig pár edzés volt mögötte, addig Fecsó sokszorosan többet tudott készülni, és ez látszott is a kondiján.

Fecsó edzője azt mondta, pontosan olyan mérkőzést látott kívülről, mint amire számítottak. „Igazából nem volt egy szép mérkőzés, bár tudtuk azt, hogy valószínűleg Curtisnek nem lesz acél állóképessége, de ami van, azt kiadja magából az első menetben, vagy a második menet közepéig.” – mondta Bacskai Balázs.

„Igazából arra gondoltam, hogy ő fogja saját magát megverni. Jól bunyózott, erős volt, erre nagyon kellett figyelnünk, mert azért veszélyeset tud ütni, úgyhogy erre építettük a bunyót, és utána szerettük volna, ha ő elfárad, a begyakorolt mozdulatokat megvalósítani. Hát ez most nem sikerült.”