Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Szappanopera Barcelonában: Koeman még mindig hisz Coutinhóban

Fotó: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 26. - 21:57

Koeman még mindig hisz abban, hogy egy motivált, fitt és a helyén játszó Coutinho nagyszerű védő lehet.

A szezonban lejátszott tizennégy meccséből tízen kezdett, mielőtt lesérült. Az egyik nagy meglepetés volt, amikor Ronald Koeman átvette a Barcelona első csapatának irányítását, és az, hogy mennyire erősen elkötelezte magát a brazil Coutinho mellett, néhány héttel azután, hogy két gólt szerzett a Barca ellen abban a fájdalmas párharcban a Bayern elleni meccsen Lisszabonban a Bajnokok Ligájában (2-8).

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

A holland edzőt az első naptól kezdve elkápráztatta Coutinho technikai kvalitása, és beszélt is vele, hogy meggyőzze arról, minden adott ahhoz, hogy a Barcánál sikeres legyen.

Bátorította, hogy higgyen magában, legyen bátor a pályán, és tegye meg azt a lépést, amit minden Barca-szurkoló várt tőle. Azt akarta, hogy legyen főszereplő a pályán és ambiciózus.

Ezért volt kezdő a tizennégy meccsből tízen, például a Villarreal, a Sevilla vagy a Real Madrid ellen. Amikor már a hatodik egymást követő La Liga-indulását élvezte, a 2020. december 29-i, Eibar elleni mérkőzés 25. percében megsérült. Koeman azonban most is hisz abban, hogy egy motivált, fitt és a helyén játszó Coutinho nagyszerű védő lehet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.