Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Új és érdekes fejlemények Coutinho ügyében a Barcánál

Fotó: Twitter/Transfer News Live
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 18. - 14:14

Nem érkezett jobb ajánlat, így a középpályás még egy évig marad a Barcánál.

Ronald Koeman és a Barcelona vezetői úgy döntöttek, hogy Philippe Coutinho kap még egy harmadik esélyt, hogy megmutassa, mire képes a Camp Nouban. A brazilért nem érkezett figyelemreméltó ajánlat a Barcelonához, ami az egyik fő oka annak, hogy a játékos a 2021/22-es szezonra marad.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Coutinho a 2017/18-as szezon felénél érkezett Barcelonába, és nehezen illeszkedett be, majd a 2019/20-as szezonra kölcsönbe a Bayern Münchenhez távozott. Tavaly nyáron aztán Koeman irányítása alatt kapott egy második esélyt, és jól kezdte azt a szezont, mielőtt teljesítmény ismét visszaesett, és végül hosszú távú sérülést szenvedett.

Az egészségügyi problémák miatt Coutinho nem tudott részt venni a Barcelona előszezonbeli mérkőzésein, ami azt jelentette, hogy nem tudta megmutatni magát a potenciális kérőknek. Így nem is érkezett jó ajánlat a játékosért, akit a Barcelona el akart adni. Az új terv tehát az, hogy a 29 éves játékos marad.

A klubnál szükség is van a középpályásra, különösen azután, hogy a Barca nem tudta leigazolni Georginio Wijnaldumot a nyáron. Ráadásul vannak, akik szerint Coutinho most, hogy Messi távozott, teljes mértékben megmutathatja képességeit, hiszen a brazil ideális pozíciója és szerepe hasonló volt az argentinéhoz.

Coutinhónak nem lesz könnyű visszatérnie a legjobb formájához, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Barcelona szurkolóival, akik ebben a szezonban ismét a lelátón ülnek majd, bonyolult volt a viszonya. De a 2018-ban nagy pénzért szerződtetett játékos hamarosan kap egy harmadik esélyt a bizonyításra – írja a Marca.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.