Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Szabó Győző isteni beavatkozásnak köszönheti, hogy még életben van

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. október 9. - 13:48

Győző egy nagyon különleges történetet mesélt el, amiben sokan hihetnek azok közül, akik hisznek a felsőbb erők létezésében.

Szabó Győző szerint részben isteni csoda, hogy még életben van, mert ha nem jön le a kábítószerről, akkor ez az interjú sem készülhetett el volna vele az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Sokan vártak az Összezárva harmadik évadát, és a LifeTV ezúttal sem bízta a véletlenre a dolgot, nagyon nagy neveket győzött meg. Győzővel indult útjára a széria következő szezonja, melynek ideje alatt a kábítószer-függőség is szóba került.

„Az is önmagában isteni csoda, de persze kellettek hozzá az emberek, hogy én lejöttem a cuccról, mert ha nem jöttem le volna róla, már rég meghaltam volna.” – mondta Hajdúnak Győző.

Ekkor mesélte el, hogy részegen vagy beszívva felmászott egy 10 emeletes ház tetejére a villámhárítón. Elismerte, akkoriban ezek a veszélyes „manőverek” voltak a mániái, nem egyszer kockáztatva ezzel az életét.

Szabó Győzőt nem egy alkalommal kapták el a rendőrök heroin miatt

Egy másik hasonló eset volt, amikor a teraszra kiállván egy adott ponton elvesztette az egyensúlyát, miközben a terasz korlátján állt. Még mielőtt leesett volna, elkapott egy szárítókötelet, és visszahúzta magát.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.