Survivor: Zsófi szerint nemigazán volt ellenfele a játékban

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 16. - 07:54

Zsófi nem szeretne nagyképűnek tűnni, de úgy érzi, hogy nemigazán volt ellenfele a Survivor ideje alatt, még akkor sem, ha nagyon erős játékosok vették körbe.

Minden dicséretet megérdemel ez a fiatal lány, aki hatalmasat küzdött, szinte az összes játékot megnyerte, és a férfiak mezőnyét is maga mögé tudta utasítani. Ha csak ezen múlik, valószínűleg most övé lenne a 20 millió forintos fődíj.

Az utolsó törzsi tanácson 10 korábbi kiesett versenyző szavazhatott arról, hogy kié legyen a fődíj. Eleinte úgy tűnt, Dani hamar lerendezi a kérdést, de végül 5-5 lett a szavazatok száma.

A párbajon pedig nem volt szerencséje Zsófinak, noha a legjobb tűzgyújtóként állhatott oda. Ettől független rendkívül büszke lehet arra, amit letett az asztalra, és összességében valóban nem volt ellenfele, az általa mutatott teljesítmény is ezt prezentálta.

„Elkezdhetnék kifogásokat gyártani, hogy már folyt a vér a tűzgyújtón, bevettem a számba az ujjamat, hogy letöröljem, már vér folyt a számból is. Fú, hát nem volt egy jó élmény.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.