Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Stroll pár másodperc alatt kétszer is nekiment a falnak a Monacói Nagydíjon (videó)

Ez sem Lance Stroll hétvégéje volt Monacóban, míg Fernando Alonso a másik Aston Martinnal elképesztő teljesítményt nyújt.

Fotó: Lance Stroll, az Aston Martin kanadai versenyzõje kiáll a boxutcába a zuhogó esõben a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának futamán a monte-carlói utcai pályán 2022. május 29-én. MTI/EPA pool/Christian Bruna
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso és Lance Stroll között jelentős a különbség, nemcsak pontokban. A spanyol világbajnok rendre sokkal jobb teljesítményt nyújt, míg az Aston Martin tulajdonosának fia erősen küszködik,.

Ha megnézzük a tabellát, még drasztikusabb a differencia, hiszen Alonso eddig összesen 93 pontot gyűjtött, és ott van a harmadik helyen a két Red Bull mögött, addig Stroll 27 egységnél jár, ami nem túl sok. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Később ennél is jelentősebb lehet a különbség, és a Monacói Nagydíj sem úgy alakult Stroll számára, mint azt szerette volna. Alonso végig ficánkolt, már pénteken is villant, volt egy nagyon nagy mentése is.

Stroll-nak nem jött ki a lépés, Alonso viszont egyre csak szárnyal. Hogy ez milyen hatással van a kanadaira lelkileg, nem tudni, viszont feljebb kell kapcsolnia, az Aston Martin érdekében is, hogy a lehető legjobb helyen zárják a szezont.

Monacóban Stroll pár másodperc alatt kétszer is nekiment a falnak az esőben, amiről belsőkamerás felvétel is készült. Ez is csak azt mutatta, hogy Lance hétvégéje nem alakult túl jól a hercegségben.