Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Őrületes előnnyel vezet a Red Bull a Monacói Nagydíj után a Forma-1-ben

Pár futam múlva akkora előnye lehet a Red Bullnak a konstruktőri bajnokságban, hogy lehetetlen lesz őket utolérni.

Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Monacói Nagydíjat, melynek utolsó felében leszakadt az ég. Összességében nem volt miért panaszkodnunk, mert láthattunk előzéseket, drámai pillanatokat, és fordulatokat is.

A Forma-1 szerkesztői gyorsan elérhetővé tették a futamról készült hosszabb összefoglaló videót, amit azoknak is ajánlunk, akik figyelemmel követték a vasárnapi eseményeket az izgalmas időmérő után. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A Red Bull címe talán eddig sem volt kérdés, annyira távol vannak tőlük a többiek. A Mercedes és a Ferrari sem tud mit kezdeni az osztrák bajnokkal, ráadásul az Aston Martin is megelőzi őket, akiket Fernando Alonso szinte egymaga cipel a hátán.

A „bikák” úgy vezetnek 249 ponttal, hogy Sergio Pérez borzalmas hétvégét zárt, köszönhetően a Q1-es balesetének szombaton. Bár az Aston Martin ott van a második helyen, ez a 120 pont is megmutatja, mekkora a lemaradás a csapatoknak a címvédőhöz képest.

A Mercedes 119 pontos, addig a Ferrari 90 egységgel várja a folytatást. Ugyan az Alpine megérkezett az olaszok mögé, eddig mindössze 35 pontot gyűjtöttek, megelőzve ezzel a McLarent, a Haast, az Alfa Romeót, és az utolsó helyeken tanyázó AlphaTauri-Williams duót.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.