Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Stana Alexandra szuper-vonzó formának örvend, és hol van még a nyár

Stana Alexandra rendkívül erős formának örvend, de már javában készül a nyárra, így várhatóan csak tovább fogja növelni a tétet.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with Stars táncosa már csak a munkája révén is eszméletlenül látványos vonalakat tudhat magáénak. Ugyanakkor a maximalizmusa miatt csak egyre feljebb és feljebb kapaszkodik, miközben a kitartásra dicséretet érdemel.

Egy ideje újra edzésben van, növelte magában a hőfokot, és egy olyan teremben emelgeti a súlyokat, ahol az első perctől kezdve jó kedvvel végzi a gyakorlatokat. A formája pedig már most rendkívül beszédes, így nem győzzük ki várni a végeredményt a nyári szezonra. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

„Mostanában láthattatok tőlem jó pár bejelentkezést az @sxlfitnessfogarasi konditerméből, ami nem véletlen, ugyanis az első perctől fogva belopta magát a szívembe.” – árulta el a Dancing with the Stars sztárja.

„A terem külön cardio részleggel, minden izomcsoportot megmozgató, végtelen felszereléssel és szuper edzőkkel van ellátva. A mostani kedvenc időtöltésem @henrik.trainer cross training órája, ami leginkább egy spártai kiképzőtáborra hasonlít, de minden perce megéri!”

„Ha épp nem tudok csoportos órára menni, de egy gyors napi edzés belefér, nincs olyan gép, súly, labda, kötél, ,,akármi”, ami hiányozna a tökéletes tesi órámhoz! A legjobb rész pedig, hogy ha jól elfáradtál, levezetésképpen becsücsülhetsz egyet szaunázni! Na kell ennél több? Hamarosan hozok Nektek egy videót, amiben bővebb betekintést nyerhettek a konditermes időtöltésembe! Puszi, pacsi!”

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.