Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Stana Alexandra szuper-vonzó formának örvend, és hol van még a nyár

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Stana Alexandra rendkívül erős formának örvend, de már javában készül a nyárra, így várhatóan csak tovább fogja növelni a tétet.

A Dancing with Stars táncosa már csak a munkája révén is eszméletlenül látványos vonalakat tudhat magáénak. Ugyanakkor a maximalizmusa miatt csak egyre feljebb és feljebb kapaszkodik, miközben a kitartásra dicséretet érdemel.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Egy ideje újra edzésben van, növelte magában a hőfokot, és egy olyan teremben emelgeti a súlyokat, ahol az első perctől kezdve jó kedvvel végzi a gyakorlatokat. A formája pedig már most rendkívül beszédes, így nem győzzük ki várni a végeredményt a nyári szezonra.

„Mostanában láthattatok tőlem jó pár bejelentkezést az @sxlfitnessfogarasi konditerméből, ami nem véletlen, ugyanis az első perctől fogva belopta magát a szívembe.” – árulta el a Dancing with the Stars sztárja.

„A terem külön cardio részleggel, minden izomcsoportot megmozgató, végtelen felszereléssel és szuper edzőkkel van ellátva. A mostani kedvenc időtöltésem @henrik.trainer cross training órája, ami leginkább egy spártai kiképzőtáborra hasonlít, de minden perce megéri!”

„Ha épp nem tudok csoportos órára menni, de egy gyors napi edzés belefér, nincs olyan gép, súly, labda, kötél, ,,akármi”, ami hiányozna a tökéletes tesi órámhoz! A legjobb rész pedig, hogy ha jól elfáradtál, levezetésképpen becsücsülhetsz egyet szaunázni! Na kell ennél több? Hamarosan hozok Nektek egy videót, amiben bővebb betekintést nyerhettek a konditermes időtöltésembe! Puszi, pacsi!”