Clouds
21 Budapest
Dollár
368,37 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
27,984 $

Stana Alexandra hátizma is nagyon beszédes

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Remek formában várja a jó időt Stana Alexandra, akinek a téllel sincs gondja, különösen, ha egy pihentető helyen gyűjt új élményeket.

Stana Alexandra formája az egyik leglátványosabb a magyar hírességek között, ehhez kétség sem férhet. Nincs benne meglepetés, mert egy profi táncosról beszélünk, akinek az élete a sport, a mozgás és az egészséges életmód.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

A Dancing with the Stars pedig megadta számára azt a fajta ismertséget, mely számos új kaput nyithatott meg előtte. Az Instagramon például több mint 42 ezer követőt számol, és sokan szeretik a tartalmait.

Volt egy viharosabb időszaka, amikor a sajtóban sok cikk jelent meg a válásáról, a kapcsolatáról, és így tovább. Ennek vége, és Alexandra már nyugalomban élheti tovább az életét a párjával, akivel együtt él.

Legutóbb is együtt pihentek egy fantasztikus helyen, ahol csak egymásra kellett koncentrálniuk. Ezek a napok nemcsak az embernek, hanem a kapcsolatnak is sokat tudnak adni, különösen az élményekkel.

A DWS sztárja remekük érezte magát, és mint azt látni fogjátok, a hátizmaival sincs gond. Formásak a vonalai, és semmi jel nem utal arra, hogy visszavenne a lendületből, hiszen ez az, amit hajtja előre.