Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Spontán sprintverseny alakult ki a tömött boltokban az iPhone 13 megkaparintásáért

Apple
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Ahogyan arra számítani lehetett, rajongók százai rohamozták meg a techboltokat Kínában az új iPhone-ok megjelenése apropóján.

Nem csupán az Egyesült Államokban, hanem Kínában is hatalmas népszerűségnek örvendenek az Apple készülékei annak ellenére, hogy a Távol-Keleten más androidos opciók, és furcsa koppintások is elérhetőek a cupertinói tervezésű okostelefonról.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A South China Morning Post tudósításából kiderült, a kínai boltokat több százan rohamozták meg a hétvégén és hétfőn, többek között a hongkongi üzletekben is valóságos sprintversenyeket tartottak a tülekedők az iPhone 13 mobiltelefonok becserkészéséért.

Mivel pillanatok alatt elfogyott a teljes készlet, ezért az üzletek tulajdonosai arra kérték a csalódott potenciális vásárlókat, hogy térjenek vissza kedden, ekkor ugyanis újabb szállítmány érkezik.

Az iPhone 13 modellszéria első példányai október elején érkezhetnek meg Európába, így Magyarországra is, azonban a Pro és a Pro Max változatok esetében néhány hetes csúszásra kell számítani, a chiphiány és a szokásosan óriási érdeklődés miatt ugyanis nem tudták tartani a tempót az Apple-nél.