Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Íme a 2,5 millió forintos, luxusórák mintájára felturbózott iPhone 13 Pro

Caviar
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Akiknek nem elegek több mint félmillió forintért cserébe az Apple új okostelefonjai, azok megvásárolhatják a Rolex órák dizájnját kölcsönző luxustermékeket.

A Caviar vállalat jóvoltából potom 8 ezer dollárért cserébe megvehetjük magunknak a nemrégiben piacra dobott iPhone 13 Pro készülékek feltuningolt változatait, amelyekkel kitűnhetünk a tömegből.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Az olívazöld, ezüst és sötét szürke, valamint meteorszürke színkombinációkban elérhető mobilok kinézetét a Rolex Datejust órák inspirálták, amelyeket 1945-ben mutattak be a svájciak a cég 40. évfordulójának ünneplése kapcsán.

Mindegyik modell speciális, aranyból és bronzból készült keretet kapott, míg a szürke változatok esetében titánötvözettel egészítették ki az iPhone-ok alumínium alkatrészeit, ezáltal bár a tömegén is növeltek, sokkal fényűzőbbé varázsolták.

A legdrágább modell a Rolex Cellini óra külsőjét kapta meg, és 18 karátos aranybevonattal lett beborítva, miközben a hátlapját teljes egészében valódi krokodilbőrből készítették. Aki ezt a verziót szeretné megvenni magának a Caviartól, annak a zsebe mélyére kell nyúlnia, hiszen a limitált szériás okostelefon 25 ezer dollárba kerül.