Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

A Spar Magyarország is reagált Rácz Jenő győzelmére

A Spar Magyarország is nagyon büszke Rácz Jenő győzelmére, fantasztikus sikerként írtak a nagy eseményről.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra is forrnak az indulatok Rácz Jenő és Istenes Bence követői között a Sztárbox elődöntője miatt. Bence edzője nem fogta vissza magát, amikor Jenőről nyilatkozott, ugyanakkor ez sem változtat már az eredményen.

Sokan visszavágót követelnek, Bence nagyon nyitott lenne rá, addig Jenő a jelek szerint egyáltalán nem. Vissza akar térni a régi életéhez, számára a boksz nem egy élet-halál harc, de természetesen nagyon készül a döntőre. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Bence edzője arról is beszélt, hogy szerinte annak adták a meccset, aki megsajnáltatta magát. Ez egy újabb keményebb kritika volt a részéről, és nem tagadja, nem volt elégedett a bírók pontozásával.

Az egyik pontozóbíró azt mondta, Bence még többet is szabálytalankodott, mint Jenő. A Michelin-csillagos chef egyelőre a történtek miatt nem tudta igazán megélni a győzelmét, de ezt a döntőben majd megteheti.

„Újabb fantasztikus siker! Szívből gratulálunk Chef Jeno Racz Partnerünknek a győzelemhez! Egy emberként szorítottunk érted, nagyszerű munka volt! Még egyszer gratulálunk, egyben jó pihenést, illetve felkészülést kívánunk a Szuperdöntőre!” – üzent a Spar Magyarország, akik egy ideje közösen dolgoznak Jenővel.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.