Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,72 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
463,05 Ft
Bitcoin
67,388 $

Nagy meccs lesz szombat este, Spanyolország és Horvátország is összecsap az Eb-n

Nemcsak a magyar mérkőzés ígérkezik nagyon izgalmasnak, hanem a spanyol-horvát is, amit szintén élőben közvetít a televízió.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Németország játszotta az első mérkőzést a 2024-es Európa-bajnokságon, ami végül sima 5-1-es német sikerrel zárult. Ráadásul az összes gólt a németek gyűjtötték be, mert Rüdiger összehozott egy nagyon furcsa öngólt, amire már nem lehetett büszke.

Kroos viszont zseniális volt, nem győzik dicsérni, abszolúte a csúcson vonulhat vissza, amit sokan bánnak. A magyar válogatott, akik szombat délután játszanak Svájc ellen, szintén aggódhat a Real Madrid sztárja miatt, mert egészen más szintet képvisel, mint a legtöbb játékos, akik a tornán szerepelnek. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

18 órától adják a Spanyolország-Horvátország mérkőzést a B-csoportból, amit sokan várnak. A világbajnok és Európa-bajnok spanyolok is esélyesek lehetnek a tornán, bár a legutóbbi sikerük óta igencsak kicserélődött a csapat. A horvátokat sem szabad leírni, akik okozhatnak meglepetést, egyáltalán nem borítékolható Spanyolország győzelme. Az M4 Sport adja élőben az eseményeket, érdemes figyelemmel követni azokat.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.