Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

A Sony vajon kihagyja a PS5 Pro verziót a PS6 javára?

TÉMÁK:
#PS5 #Sony
Fotó: Unsplash/Triyansh Gill
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Egyre több információ kering a Sony új konzoljai kapcsán, melyekről bár maga a vállalat vajmi keveset beszél, bennfentesek szerint már javában készül az új konzol.

Több korábbi cikkünkben is foglalkoztunk a Sony következő konzoljával, melyről bennfentes források már kiszivárogtattak pár információt, ám még mindig nem tudni, hogy a vállalat vajon a PS5 Pro, a PS5 Slim, vagy épp a PS6 gyártását fontolgatja.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A Tech Times legfrissebb jelentése szerint azonban meglehet, hogy a Sony kihagyja a PS5 Pro és a PS5 Slim verziót a PS6 javára. Az egyik legmegbízhatóbb iparági forrás, Tom Henderson ugyanis legutóbbi tweetjében megerősítette, hogy a japán játékóriás nagyon is tervezi a következő generációs konzol, a PS6 fejlesztését.

A bennfentes megjegyezte, értesülései szerint a Sony a PS6 fejlesztését helyezi előtérbe ahelyett, hogy a jelenlegi PS5 konzol új változatán/változatain dolgozna. Fontos megjegyezni azonban, hogy korábbi jelentésekben még arról volt szó, hogy a Sony kiadna egy PS5 Pro verziót, mely a jelenlegi konzol hardveres kínálatát frissítené.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Henderson nemrég arról beszélt, hogy jóval többet hallott a PS6-ról, mint a PS5 Pro-ról, és nem is tartja valószínűnek, hogy érkezik majd Pro verzió.

A Sony ugyanis állítólag úgy véli, hogy a játékosok már készen állnak egy új konzolra, így ahelyett, hogy a jelenlegi generáció új változatain munkálkodnának, a japán vállalat állítólag már kifejezetten a PS6 fejlesztésén dolgozik. Henderson ezt azzal támasztotta alá, hogy meglátása szerint a PS5 konzol már elérte teljes potenciálját, így a vállalatnak sem érné meg ehhez kiadni új verziókat.