Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Bennfentes információk szerint ilyen lesz a PlayStation 5 Slim

TÉMÁK:
#Sony
Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Noha a Sony továbbra sem erősítette meg az idestova egy éve keringő pletykákat a PS5 Slim fejlesztése kapcsán, egy bennfentes most új információkkal szolgált.

Mint ismert, már tavaly arról szóltak a pletykák, hogy a Sony javában dolgozik a PS5 vékonyabb változatán, mely állítólag egy külön megvásárolható és levehető lemezmeghajtóval is rendelkezik majd.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A legfrissebb értesülések szerint az új modell már a tesztelési fázisban lehet, és állítólag még idén szeptemberben piacra is dobják. Noha mindenki arra számított, hogy PS5 Slim néven érkezik az új konzol, sajtóértesülések szerint valójában a jelenlegi PS5-öt fogja felváltani.

Ha hihetünk a friss iparági pletykáknak, akkor nem kell aggódnunk amiatt, hogy egy erősebb konzol érkezik, ami miatt le kell cserélnünk jelenlegi modellünket, mivel az új konzol állítólag pontosan ugyanazzal a hardverrel érkezik majd, és tudása szinte teljesen megegyezik a jelenlegi verzióéval.

Fontos megjegyezni azonban, hogy a friss pletykák szerint az új modell levehető lemezmeghajtója nem lesz kompatibilis a PlayStation 5 Digital Edition jelenlegi verziójával. A szivárogtató bennfentes pedig nem más, mint Tom Henderson, aki kifejezetten megbízható forrásnak bizonyult az elmúlt időszakban.

Henderson állításait eddig nem erősítették meg, ám az is szembetűnő, hogy nem is cáfolták, éppen ezért nem elképzelhetetlen, hogy a Sony ténylegesen egy levehető lemezmeghajtós konzollal rukkol elő még idén.