Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

2023-ban érkezhet a PS5 Pro?

TÉMÁK:
#2023 #megjelenés
Fotó: Unsplash/Triyansh Gill
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha a Sony nem kívánta sem megerősíteni, sem pedig cáfolni a PS5 Pro esetleges megjelenését, nem elképzelhetetlen, hogy már 2023-ban bemutatják a konzolt.

A Metro értesülései szerint a Sony nem cáfolta meg az új PS5 konzol esetleges jövő évi megjelenéséről szóló pletykákat, ám úgy tűnik, hogy a PS5 Slim helyett inkább a PS5 Pro fejlesztése zajlik a Sonynál.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Már jó ideje keringnek a pletykák arról, hogy érkezhet egy új PS5 modell, melyről feltételezik, hogy méretében kisebb lesz, sőt, állítólag néhány fejlesztőnél már ott is vannak a tesztkonzolok.

Az új modell nagy eséllyel csak külcsínében lesz más, a hardveren pedig nem változtatnak, noha a vállalat eddig nem erősítette meg ezen feltételezéseket. Hideaki Nisinót nemrég arról kérdezték, hogy van-e esély a PS5 Pro megjelenésére, visszautalva arra, hogy a PS4 Pro a PS4 megjelenése utáni harmadik évben debütált, amire azt a sejtelmes választ adta:

“Úgy véljük, hogy a 2022-es pénzügyi év végére az összesített eladások meghaladják a 37 millió példányt, és ez egy nagyon fontos időszak lesz a platform számára is. Konkrétumokról most nem tudok beszélni, de remélem, hogy várakozással tekinthetünk a jövő évre.”

Ennél többet pedig nem árult el, vagyis nem tudtunk meg többet a PS5 Pro esetleges jövő évi megjelenéséről. Azonban ha azt nézzük, hogy a PS4 esetében is a megjelenés utáni harmadik évben debütált a PS4 Pro, logikus lenne, ha a PS5 Pro is megjelenne 2023-ban.

Noha tombol a megélhetési válság, ha visszagondolunk, a Sonyt ez sem feltétlenül riasztotta vissza, hiszen a PlayStation VR2 februárban debütált, ami nem éppen a legolcsóbb eszköze a vállalatnak, így nem elképzelhetetlen, hogy 2023-ban ténylegesen bejelentik a nagy eséllyel drágább PS5 Pro megjelenését.