Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Soha nem volt terve a magyar kormánynak kötelezővé tenni az FFP2-es maszkot

Magyarország kormánya egyértelművé tette, soha nem volt tervük az, hogy kötelezővé tegyék az FFP2-es maszk használatát.

...svg content...Fotó: Illusztráció: Pixabay
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban több olyan hír is volt, hogy Magyarországon is kötelezővé válhat az FFP2-es maszk használata. Emiatt többen is rögtön vásárolni kezdtek ebből a típusú maszkból, de úgy tűnik, hogy ennek a maszknak a használata nem lesz kötelező.

Sőt, Gulyás Gergely miniszter a kormányinfó ideje alatt egyértelművé tette, hogy nemcsak nem tervezik kötelezővé tenni az FFP2-es maszk használatát, de ez más maszkokra is értendő, tehát nem lesznek bizonyos típusú maszkok, amiket kötelező hordani. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Már májusra elérhetővé válhat a magyar lakosság átoltottsága, néhány héten belül jelentős enyhítések lehetnek

Az egyetlen ezzel kapcsolatos szabály az, hogy az emberek hordják a maszkokat, de ez nincs típushoz kötve, és a kormány ezen nem is tervez változtatni.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.