Clouds
21 Budapest
Dollár
368,37 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
27,984 $

M. Night Shyamalan: örökké hálás leszek Bruce Willisnek

TÉMÁK:
#Bruce Willis
Fotó: MTI/EPA/Will Oliver
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A rendező különösen kedveli a legendás színészt, most pedig korábban nem hallott részleteket osztott meg a Hatodik érzék sztárjáról.

M. Night Shyamalan rendező nagyon kedveli a legendás Bruce Willist, noha a színész mostanra visszavonult, ám több korábbi filmjében is szerepelt. Az egyik klasszikus közös alkotásuk pedig nem más, mint a Hatodik érzék, mely sikerfilm lényegében feltette a rendezőt a térképre.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Az 1999-ben bemutatott filmben Willis egy terapeutát alakít, akinek gyermek páciense képes látni a halottakat és beszélni is képes velük: a film első körben arról vált közismertté, hogy rendkívül csavaros lett a történet befejezése, mely a későbbi Shyamalan-alkotásokban már megszokottá vált.

Willis a Hatodik érzék után még további három Shyamalan-filmben szerepelt: a Eastrail 177 trilógia mindegyik részében. A Sebezhetetlenben a főszereplőt alakította, majd visszatért cameózni a a 2016-os Széttörve című filmben, majd a 2019-es Üveg című alkotásban, a trilógia utolsó részében.

Willis azóta visszavonult a színészettől, miután afáziával diagnosztizálták, amit tavaly jelentett be rajongóinak. A THR-nek adott új interjújában pedig most a rendező felidézte az ikonikus színésszel való kapcsolatát, s rendre dicsérő szavakkal illette Willist, kiemelve, hogy “örökké hálás lesz” a színésznek.

“Igen, nyilvánvalóan ő jelenti számomra a világot. Bármit megtennék érte és a családjáért, és ez mindenkinek nagyon nehéz volt. Rengeteget sírtam emiatt, és az apám is hasonló dolgoktól szenved. Szóval, ha mindkét fronton megtapasztalod, mélyreható rájönni, hogy mennyire értékes minden. Szóval csak hálás vagyok azért, amit tett, mert egyáltalán nem irányított. Korán megvédett a rendszertől, úgyhogy örökké hálás leszek neki.”