Íme, Bruce Willis utolsó filmjének előzetese, a Vendetta

Fotó: MTI/EPA/Will Oliver
not image

Borbély Fanni

2022. május 8. - 01:07

Miután kiderült, hogy a legendás színész afáziával küzd, bejelentette visszavonulását a színészettől.

Bruce Willis betegsége miatt visszavonul, most pedig megjelent utolsó filmjének előzetese, melynek rendezője és írója Jared Cohn. A rendező kedvenc filmjeiként tartja számon a Die Hard-filmeket, ezért megtiszteltetésnek érezte, hogy a John McClane-t megformáló színésszel dolgozhatott együtt utolsó filmjében.

A Vendetta című film egy férfiról szól, aki bosszút akar állni, miután lányát meggyilkolták. Mivel Willis jó kapcsolatot ápol a producerekkel, gyorsan összeverődött egy jó kis csapat, köztük Clive Standen, Theo Rossi, Thomas Jane és Mike Tyson közreműködésével.

Nem sokkal azután, hogy befejeződtek a forgatási munkálatok, Willis családja bejelentette, a sztár visszavonul, mivel afáziával diagnosztizálták, mely negatív hatással van kognitív képességeire, így egyre nehezebb számára, hogy megjegyezze szövegeit.

A rendező elismerően nyilatkozott a színészről, s úgy fogalmazott, megtiszteltetés volt egy ilyen legendával együtt dolgozni, főként annak fényében, hogy nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó filmje karrierje során. A film előzetese május 6-án jelent meg, melyet itt lehet megtekinteni: