Komoly változás állhat be Ramos ügyében a Real Madridnál

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. június 13. - 20:42

Fontos változás állhat be Sergio Ramos ügyében, miután a spanyol világbajnok csapatkapitány személyesen találkozott az elnökkel, Florentino Pérezzel.

A spanyol AS beszámolója szerint Ramos nem távozik július első napján a Real Madridtól, amikor lejár a szerződése. Sok pletyka kering odakint, köztük azzal, hogy Ramos immáron rábólintana a madridiak 1 éves ajánlatára, mellé a 10%-os fizetéscsökkentéssel, addig a klub visszakozhatott.

A legfrissebb hír a csapatkapitány jövőjével kapcsolatban, hogy péntek kora délután a Ciudad Deportiva de Valdebebasba ment, és akik látták, kissé meglepődtek, mivel egy hete nem járt arra. Ugyanezen források állítják azt, hogy abban az időben Pérez is a madridi sportkomplexumban tartózkodott.

A pénteki találkozást követően Pérez és Ramos is egyedül távoztak Valdebebasból, de a szemtanúk elmondása szerint mosolygósan, elégedetten szálltak be az autójukba. Ez pedig azt jelentheti, hogy Ramos Madridban marad, és elfogadhatta az ajánlatot, amit kínáltak számára? Egyelőre nem lehetünk ebben biztosak, de annyit elmondhatunk, hogy a találkozóra valóban sor került pénteken.

Amikor már úgy nézett ki, hogy Ramos 16 év után távozik, és nem a várt módon, fordulat állhatott be az ügyben. A PSG és a Manchester City mellett többek között az AS Roma is szívesen szerződtetné, ahol most José Mourinho az edző, és a portugál nagyon jól ismeri a madridi korszaka miatt.

Megszólalt Bognár György a dán-finn mérkőzés alatt történtekkel kapcsolatban

Pillanatnyilag keveset tudni Pérez és Ramos találkozójáról, ugyanakkor ha hihetünk a jeleknek, akkor a spanyol valószínűleg még egy évig biztosan maradhat. Ha nem lesz megállapodás, a klasszis máshol folytathatja, akár a Premier League-ben, mely mindig is érdekes volt számára.