Sajtó: Sergio Ramos mégis maradna, de a Real Madrid már a búcsúünnepségen dolgozik

Sergio Ramos, a Real Madrid (b) és Antoine Griezmann, az FC Barcelona játékosa a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság, a La Liga 26. fordulójának 2020. március 1-i játéknapján a madridi Santiago Bernabeu stadionban. A madridi együttes 2-0-ra gyõzött. MTI/EPA/EFE/Juaanjo Martín
not image

Kolláth Benjámin

2021. június 9. - 16:56

Spanyol értesülések szerint egy feltétellel mégis elfogadja a kínált bércsökkentést a csapatkapitány, azonban a csapat már hetekkel ezelőtt úgy döntött, az akkorinál nem fognak tudni jobb ajánlatot adni.

Sergio Ramos madridi szerződéséből 22 nap van hátra, de január óta szabadon igazolható. Ráadásul a Realnak eddig két hivatalos ajánlatát utasította vissza, melyek egyévesek voltak és egy 10%-os bércsökkentést tartalmaztak a koronavírus-járvány pénzügyi hatásai miatt.

A csapat ezt végső nemnek vette és elkezdte keresni az utódját, azonban az AS-re hivatkozó Cuatro szerint a védőnek hirtelen mégis maradhatnékja támadt és Florentino Perez hívását várja, akár egy minimális ajánlatot is elfogadna. Azonban mindössze három hete van meggyőzni a klubot arról, hogy mégis számoljanak vele.

A Real Madrid mindeközben már elejtette, hogy azon dolgoznak, Ramost egy ünnepségen búcsúztatnák, amin mind a 22 trófeáról, amit vele nyertek, megemlékeznének – nem úgy hangzik, mintha ajánlattételen dolgoznának.

A lap szerint Ramos ezúttal testvérét és ügynökét, Renét kihagyva, maga vette a kezébe az ügyet és kereste meg Florentino Perezt, ami gyorsabb megegyezést eredményezhet, amire ennyivel a szerződése lejárta előtt szüksége is lehet.

Mindeközben az új edzőt, Carlo Ancelottit is megkérdezték, hogy el tudja-e képzelni a csapatát Sergio Ramos nélkül, amire azt felelte, azt sem tudta elképzelni, hogy visszatérhet a Realhoz, mégis ott van.”