Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

Semmi nem támasztja alá az állítólagos bántalmazást a Vigadó téren

A BRFK „Cáfolat” címen adott ki egy újabb hivatalos közleményt egy állítólagos bántalmazást követően.

Illusztráció: Pixabay
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A BRFK pár órával ezelőtt megerősítette, hogy azonnali hatállyal vizsgálatot indít az ügyben, miután egy országgyűlési képviselő hétfő délelőtt a közösségi oldalán arról számolt be, hogy pártja VI. kerületi elnökét a budapesti Vigadó téren igazoltatták a rendőrök, majd állítólag gumibottal gyomorszájon ütötték.

A vizsgálat során beszerzett adatok a bejegyzésben szereplő bántalmazást nem igazolják, és ugyanez igaz a térfigyelő kamerák felvételeire is, melyek semmi hasonlót nem rögzítettek. Sőt, a környéken szolgálatot teljesítő rendőrök sem számoltak be ilyen esetről. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A rendőröknek csak többszöri próbálkozásra sikerült elérniük a politikust. „A férfi telefonon történő meghallgatása során igazoltatása körülményeit zavarosan adta elő; még azt sem tudta megmondani, hogy milyen típusú autóval parkolt le a Vigadó téren.” – olvasható a közleményben.

Védekezésre képtelen volt az asszony, akit többször megszúrt a COVID-osztályon ápolt kínai férfi

„A meghallgatás végén kijelentette, hogy sérelmére bűncselekményt nem követtek el, hamisan vádolni pedig senkit nem akar.”