Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Védekezésre képtelen volt az asszony, akit többször megszúrt a COVID-osztályon ápolt kínai férfi

Fotó: Illusztráció: Pixabay

Takács Petra

2021. március 15. - 14:18

Várhatóan komoly börtönbüntetésre számíthat az a kínai férfi, akinek időközben kezdeményezték a letartóztatását, miután életveszélyesen megsebesítette egy betegtársát.

Kezdeményezte az ügyészség annak a kínai férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint egy fővárosi kórház Covid-osztályán rátámadt egy betegtársára, életveszélyes sérüléseket okozva neki – közölte az MTI érdeklődésére a Fővárosi Főügyészség szóvivője hétfőn.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Bagoly Bettina ismertette: az ügyben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyomoznak. A főügyészség a szökés-elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye miatt kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását – tette hozzá.

Közölte azt is, az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben rendelje el végrehajtani. A letartóztatás ügyében a bíróság várhatóan kedden dönt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton jelentette be, hogy aznap délután egy VI. kerületi kórházban sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget egy Covid-osztályon ápolt férfi.

Szerbiában már azok is kaphatnak kínai vakcinát, akik nem regisztráltak

A gyanúsított kirohant az osztályról, a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén – írták akkor. Hozzátették: a rendőrök a kórház udvarán fogták el a 37 éves, kínai állampolgárságú támadót.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.