Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Schobert Norbi fia kitálalt, sokat bántották az iskolában

Schobert Norbi Jr. számára nem volt túl felhőtlen az iskolás időszak első fele, sokat bántották szóban.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi Jr. még mindig csak 18 esztendős, de már számos siker van mögötte. Tavaly megnyerte a Farm VIP-t, idén pedig már a Sztárboxban szerepelhetett, miután az édesapja nem vállalhatta a kihívást.

Norbi ezzel élete következő nagy lehetőségét kapta meg, és élt is vele. Noha nem győzött Istenes Bence ellen, rá is győztesként tekintenek, bár erről részben más a véleménye Palik Lászlónak, aki szerint Norbi egyelőre nem bajnok. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Kovács Kokó István is nagyon elismerően nyilatkozott a fiúról, aki több mint kiválóan helytállt. Le a kalappal előtte, nem sok 18 éves bírta volna ilyen szinten a pofonokat 5 hónap bokszedzést követően.

Folyamatosan csak evett

Azok, akik azt gondolják, hogy könnyű gyerekkora volt, tévednek. Őszintén beszélt erről Norbi Hajdú Péter műsorában, a Frizbi TV-ben, miközben elárulta, mikkel csúfolták, milyen durva jelzőkkel illették

„Szóban mindig bántottak, hogy hájpacni, dagadék, meg hogy mit szólnak ehhez a szüleim. Nem lázadtam a szüleim ellen, ilyenről szó sem volt. Valamiért be nem állt a szám, és egyfolytában ettem.”

Ahogyan ő fogalmazott, nagyon sok hátránnyal járt számára az általános iskolában, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka gyermeke. Megjegyezte, ennek előnye nem volt igazán, de kitartott, állta a sarat.

Halálos áldozatai is vannak a Seychelle-szigeteken pusztító áradásoknak

Az Indiai-óceán térségében fekvő, mindössze százezer lakosú, 115 szigetből álló Seychelle-szigetek a turisták kedvelt célpontja. A Mahé-szigetet azonban robbanás rázta meg, és áradások pusztítottak.