Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Schobert Lara lassan utolérheti Rubint Rékát, szenzációsan néz ki

Rubint Réka még mindig extrán fitt, viszont Schobert Lara egyre közelít hozzá, aki szintén edző lett.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara mostanában ismét sokat szerepelt a médiában, köszönhetően annak, hogy véget ért a kapcsolata. Sokan meglepődtek ezen, mert úgy tűnt, hogy még a közös családalapítás sem lehet túl messze. Lara azt mondta, fiatalon szeretne édesanyává válni, és arról is beszélt, hány gyermeket vállalna.

Végül szakított a 10 évvel idősebb párjával, de még mindig nagyon fiatal, lesz ideje megtalálni az igazit, akár a saját korosztályában. A szakítás sem vetette őt vissza a karrierjében, folytatja azt, és címlapokon fotózzák. Szenzációs formában van, és nemcsak amiatt, mert fiatal, hiszen láthatjuk, hány kortársa hagyja el magát. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Lara nem lépett erre az útra, és az édesanyja jelentheti számára a legnagyobb motivációt, aki rendkívül fitt, sokan irigykednek rá emiatt, de a rengeteg támadás sem kerüli el őket. Továbbra is megosztóak, az egyik legmegosztóbb szereplői a médiának, ami aligha fog változni, hiszen az elmúlt 20 évben sem volt ez másképp.

Ami biztos, Lara az édesanyja nyomdokaiba lépett, ő lehet az „új Rubint Réka”, ha kitartó marad, és képes továbbfejlődni. Sok mindent örökölt Rékától, kezdve a genetikát, így egy igen hosszú karrier várhat rá az edzések világában. Ráadásul népszerű, tömegeket mozgathat meg, ami pénzügyi szempontból sem elhanyagolható.

„Ma ismét nagy sikert arattunk a Smart expón! Megtartottuk a legnagyobb létszámú közönségórát és a standunkon is százával várakoztak az emberek. Köszönöm! Ez nélkületek és az elmúlt 30 év híján nem sikerült volna!” – írta nagyon büszkén Schobert Norbi az oldalán.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.