Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Samuel L. Jackson szerint a Titkos invázió szorosan kapcsolódik a Marvelekhez

Fotó: Disney+
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Nick Furyt alakító színész elárulta, szerinte a Titkos invázió sorozat szorosan összefügg a Marvelek sztorijával.

Samuel L. Jackson nemrég beszélt a Disney+ hamarosan megjelenő sorozatáról, a Titkos invázióról, és arról, hogyan fogja összekötni a sorozat a Marvel Moziverzum különböző filmjeit.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

A Titkos invázióban és a Marvelekben is Nick Fury szerepében tér vissza a legendás színész, az Empire-nek adott interjújában pedig izgalmas összefüggésekről beszélt a sorozat és a Marvelek kapcsán. Jackson elárulta, a sorozat Fury és Carol Danvers három évtizeddel ezelőtti, a Skrulloknak tett, be nem váltott ígéretének következményeit fogja bemutatni.

A színész azt is elárulta, hogy a Titkos invázió a Marvelek előzményeként fog szolgálni, hangsúlyozva, hogy ezek a projektek kifejezetten érdekes módon kapcsolódnak egymáshoz: a sorozat ugyanis elmondása szerint mind a Marvelek, mind pedig a Marvel Kapitány-filmhez kapcsolódni fog, ezzel biztosítva a folytonosságot, nem mellékesen pedig végre kicsit mélyebb értelmet adnak a már látott történeteknek.

„Ennek a sorozatnak meg kell történnie, hogy a Marvelek megtörténhessen. Mindezek a dolgok érdekes módon kapcsolódnak egymáshoz.”

A legendás színész ennél többet nem kívánt elárulni, ami érthető, hiszen a Titkos invázió című sorozat június 21-én debütál a Disney+ kínálatában, míg a Marvelek csak később, de még idén jelenik meg a mozikban.