Titkos invázió: sebezhetőbb és emberibb Nick Fury mutatkozik be a sorozatban

TÉMÁK:
#Disney+
Fotó: Disney+
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Noha a Titkos invázió csak júniusban debütál a Disney+ kínálatában, azt már most biztosan állíthatjuk, hogy végre látni fogjuk Nick Fury emberi arcát is.

Nick Fury az MCU Bosszúállók csapatának gerince, egészen azóta, hogy 2008-ban megjelent az első Vasember-film stáblista utáni jelenetében. Samuel L. Jackson karaktere pedig most, 15 év után végre saját projektjében, a Titkos invázióban is főszerepet kap, ám ezúttal egy egészen más Fury-t kapunk.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Samuel L. Jackson pedig nem unatkozik, hiszen két alkalommal is feltűnik a képernyőn Nick Fury szerepében: a Titkos invázióban, és a novemberben megjelenő Marvelekben, Carol Danvers, Kamala Khan, és Monica Rambeau oldalán.

Elsőként a Titkos invázióban láthatjuk viszont Fury-t, a tervek szerint pedig hamarosan, június 21-én landol a sorozat a Disney+ kínálatában. Az Empire magazinnak nyilatkozva Jackson kifejtette, hogy Fury ezen verziójában van valami sokkal nyersebb és valóságosabb, s legsebezhetőbb formájában láthatják majd őt a rajongók.

Samuel L. Jackson úgy fogalmazott:

„Itt van egy fickó, aki megmutatja az arcát, és megmutatja a korát. Ez egy lehetőség, hogy emberszabásúvá tegyünk valakit, akiről mindenki azt hiszi, hogy emberfeletti. Ki kellett találnom néhány dolgot, és ki kellett dolgoznom néhány új dolgot, amivel már egy ideje próbálkozom. Nagyszerű lehetőség, hogy megtudhattam, ki is ő, és elmélyedhettem abban, hogy a munkája valójában mennyire megviseli a magánéletét.”