Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Kiderült, mikor érkezik a Disney+-ra a Marvel Titkos invázió!

Fotó: Disney+
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Végre nyilvánosságra hozták a Marvel legújabb sorozatának megjelenési dátumát, ám egy kicsit még várnunk kell a debütálásig.

A rajongók már tűkön ülve várták a nagy bejelentést, most pedig végre megérkezett: sokáig kellett várni arra, hogy kiderüljön, mikor érkezik a Disney+-ra a Marvel legújabb sorozata, a Titkos invázió, ám most bejelentették a széria premierdátumát.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A Samuel L. Jackson főszereplésével készülő sorozatról eddig szinte semmit sem lehetett tudni, főként nem azt, hogy mikor jelenik meg a streamingszolgáltató kínálatában, annak ellenére, hogy azt már korábban jelezték, 2023 tavaszán fog debütálni.

Noha a Marvel Studiosnál manapság számos probléma merült fel, kezdve a VFX-szakemberek munkakörülményekkel kapcsolatos panaszaival, a Victoria Alonso kirúgásáról szóló pletykákon át, egészen a projektek késéséig, most kiderült, hogy a Titkos invázió nem tavasszal, hanem június 21-én debütál a Disney+-on.

Az eddigi információk szerint a Titkos invázió a Pókember: Idegenben című film stáblista utáni jelenetének folytatása lesz, melyből kiderült, hogy Nick Fury valójában nem is a Földön dolgozik, miközben a Skrull Talos Nick Fury-nak adja ki magát a Földön.