Így szuperál az iPhone 13 Pro Max a Samsung Galaxy S21 Ultrával szemben

Apple
not image

Kulcsár Péter

2021. október 2. - 09:55

Habár sokak szerint igazságtalan küzdelemről van szó, mégis érdemes megnézni, miként teljesített az újgenerációs iPhone a Samsung aktuális csúcsmodelljével szemben.

Talán mondanunk sem kell, hogy az iPhone 13 Pro Max a jelenlegi mobilfelhozatal legerősebb modellje, és bár csupán apró ráncfelvarrásokat végeztek el rajta az egy évvel korábbi 12 Pro Maxhoz képest, ez mégis elegendő volt ahhoz, hogy letaszítsa a trónról a többi gyártó zászlóshajóit.

A rivális Samsung legerősebb gépe, a Galaxy S21 Ultra teljesítménye eltörpül az iPhone 13 Pro Max mellett, a pöccintgetések és alkalmazások futtatásának és appok közötti váltások királya ugyanis az Apple csúcsmobilja lett.

A gyorsasági teszt végeredménye lehengerlőnek bizonyult, az Apple készüléke átlagban hét másodperccel gyorsabb volt vetélytársánál apponként és feladatonként, ami a végső elbírálás során közel 120 másodperces differenciát jelentett az iPhone javára.

Ez óriási különbségként értékelhető, ám fontos megjegyezni, hogy az iPhone 13 Pro Max egy évvel újabb modell, mint az S21 Ultra, nem beszélve arról, hogy a Samsung csupán az elkövetkező hónapokban mutathatja be next-gen modelljét, amivel tovább feszíthetik a húrt a márkák versenyét.