Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Az iPhone 13 Pro Max kapta az idei év legszebb kijelzőjének járó díjat

Apple
not image

Kulcsár Péter

2021. október 1. - 02:47

A DisplayMate bejelentette, 2021-ben az iPhone 13 Pro Max okostelefon rendelkezik a legszuperebb képernyővel, amelynek a tesztelés során odaítélték az A+ osztályozást.

Az iPhone 13 Pro Max az Apple mobilfelhozatalának első modellje, ami megkapta az új Super Retina XDR kijelzőt, ami képes adaptívan változtatni frekvenciáját 10 Hz és 120 Hz között, biztosítva ezzel a gördülékeny lapozást.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

A DisplayMate tesztjei alapján kiderült, az iPhone 13 Pro Maxot szerelték fel a legszebb OLED panellel, amit valaha is telefonhoz készítettek. Az Apple leírása alapján a maximális fényerőssége 1 000 nit, míg HDR mellett 1 200 nit, ami kimagasló teljesítményként értékelhető.

A színhűség is meglepően realisztikusra sikeredett, nem beszélve a tűpontos kontrasztarányról, a képernyő alacsony reflektanciájáról, illetve a részletgazdag fekete színárnyalatokról – írta a MacRumors hírportál.

Mivel a Samsung az Apple egyetlen beszállítója kijelzők terén, így a jövőben további javulás várható, bár a Galaxy S22 modellsorozat megjelenésével szinte biztosra vehetjük, hogy az iPhone 13 Pro Max búcsút inthet a képzeletbeli dobogó legfelső fokának.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.