Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Október végére csúszhat a Samsung Galaxy S21 FE debütálása

OnLeaks
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 29. - 16:35

Habár korábban a dél-koreai gyártó az augusztusi Unpacked eseményen szerette volna bejelenteni a középkategóriás okostelefon érkezését, egészen októberre halasztották a bemutatót.

A GSM Arena dél-koreai forrásokra hivatkozva arról írt, a gyártó a Galaxy Z Flip3 és Z Fold3 debütálásával párhuzamosan szerette volna elindítani a Galaxy S21 FE eladásait is, azonban a globális chiphiány keresztülhúzta a számításaikat.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

A Samsung októberre is tervezett egy Unpacked bemutatót, azonban még ennek a megtartása is kérdésessé vált, és szakértők azt sem tartják kizártnak, hogy a Galaxy S21 FE talán meg sem jelenhet.

A Z Flip3 eddig kimagaslóan pozitív eladási számokat produkált, köszönhetően egyrészt annak a Snapdragon 888 lapkakészletnek, amelyet az S21 FE készülékbe is szánnak, ám mivel az összehajtható mobiltelefont preferálják, így utóbbi nem kaphatja meg a chipszűkében lévő gyártótól a szükséges lapkákat.

Nem csupán a Samsungot érinti érzékenyen a félvezetőhiány, az Apple esetében is felmerült a csúszás lehetősége, az új iPhone 13 okostelefonok ugyanis előrendelés után csak hónapokkal kerülhetnek a júzerek kezébe.