Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Sajtóértesülések szerint Milák Kristóf ismét eltűnt

Az elmúlt 38 edzéséből állítólag 32 alkalommal igazolatlanul hiányzott.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Milák Kristóf egy egyéves szünet után áprilisban ismét versenyezni kezdett: a Duna Arénában az úszó országos bajnokságon hatalmasat úszott, hiszen 50, 100 és 200 méter gyorson, valamint 100 és 200 méter pillangón is nyert, 50 méter pillangón pedig második lett Szabó Szebasztián mögött.

A világklasszis úszó az országos bajnokság előtti tenerifei edzőtábort megelőzően mintegy 2 hónappal kezdte meg a felkészülést. Amikor pedig nem a medencében volt, Zala György irányításával tornatermi felkészülést végzett. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A sportal.hu meg nem nevezett forrásra hivatkozva azonban arról számolt be csütörtökön, hogy Milák Kristóf az úszó országos bajnokság befejezése óta megtartott 38 edzésből összesen 6 edzésen jelent meg, a többi 32-ről igazolatlanul hiányzott.

Mint ismert, az úszó ob után a Magyar Úszó Szövetség elfogadta a két szövetségi kapitány, Sós Csaba és Gellért Gábor előterjesztését az Európa-bajnokság kapcsán. A listán szerepelt Milák is, így ott lesz 50, 100 és 200 méteres pillangó-, valamint 50, 100 és 200 méteres gyorsúszásban is a júniusi belgrádi kontinensviadalon.

Később aztán a tervek szerint a párizsi olimpián is rajthoz áll az olimpiai bajnok magyar úszó, ugyanakkor ha igazak a sajtóértesülések a számos kihagyott edzés kapcsán, felmerül a kérdés, hogy vajon milyen teljesítményt fog nyújtani a nyáron.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.