Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Győzike újabb nagy vallomása: „Évek óta nincs pénzem…”

Miközben a rúdtáncos lány mélyen beleélte magát a nagy luxusba, Győzike ismertette vele a kegyetlen valóságot.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győző és Bea összekaptak egymással, ami miatt a Romantic frontmebere haza sem ment. Krisztiánnál, Gáspár Virág párjánál húzta meg magát, majd úgy döntött, hogy hajóznak egyet Siófokon.

Sőt, egyedülállónak hívta magát, és azt tervezte, hogy feleségül vesz valakit, már Siófokon. Leszólította egy szexi lány, aki nagy rajongója, és a közös képből majdnem házasság lett. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A lány láthatóan élvezte a fényűzést, tetszett neki a hajó és az a ház, amivel kapcsolatban Győző azt tervezte, hogy megvásárolja maguknak, és ott alapítanak családot. Még azt is mondta, négy gyereket szeretne az új kedvesétől.

Farm VIP: Erdélyi Mónika szerint Póth Diána tett azért a legtöbbet, hogy nagyon rosszul érezze magát

Még mielőtt komolyabbra fordult volna a dolog, Győző jobbnak látta tisztázni a helyzetet, és elmondta a lánynak az igazságot. „Az van, hogy nem az vagyok, akit mutattam.” A lány kissé értetlenül állt a vallomás előtt, nem tudta mire vélni a dolgot, miről is van szó.

Lapozó: 1 2

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.