Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Rúdtáncos nő szólította le Győzikét Siófokon, Krisztián keményen odaszólt

Győzike és Krisztián elindult egy pasis hétvégére Siófokra, ami azonban időközben átalakult, lányok is kerültek a programba.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike fejébe vette, hogy újranősül, miután összekapott Beával, és újra tinédzsernek érzi magát. Virág barátja, Krisztián próbálja ebben kontrollálni, és többször is elmondta, nem jó, amit a családfő csinál.

Győző márpedig szórakozni akar, élni az életét, mert már nagyon elege van. Abban a hitben sétálgatott Siófokon, hogy Bea találkozgat valakivel, de ez nem így van, bár a Tinderen körülnézett, milyen a felhozatal. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Miközben Győzőék a parton sétálgattak, megjelent egy rajongója, akin volt pár látványos tetoválás, többek között az arcán. Közös képet kért, Győző pedig eleget tett a kérésnek.

Konyhafőnök VIP: Muri Enikő mégis mit csinált? Rácz Jenő nem akart hinni a szemeinek

Elismerték, mindketten zavarban voltak, addig Krisztiánnak megvolt a véleménye látottakról. „Nem akarom őt bántani, szerintem ez egy olyan csaj, aki volt már az első világháborúban, akivel feltörölték már a padlót…”

Lapozó: 1 2

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.