Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Ebből botrány lesz: Győzike csajozni viszi Gáspár Virág szerelmét?

Krisztián csak kereste a szavakat, amikor kiderült, hogy Győzike mire készül, nagyon nem akart ebben részt venni, és azt mondta, inkább akkor hazautazik Siófokról.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike és Gáspár Bea összekaptak egymással, de nem a szokásos módon. Győző már a családi nyaralásról is egyedül tért vissza, majd elhagyta a házat, ahol Gáspár Virág sztorija miatt az apja azt hiszi, hogy a felesége találkozgat valakivel.

Nem is kellett ennél több Győzikének, azonnal aktiválta magát, és eldöntötte, hogy újranősül. Sőt, az első nőt elveszi Siófokon, aki tetszik neki, de Krisztián jelezte, hogy ez nem fog menni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Győző láthatóan jól érzi magát a bőrében, mintha csak újra tinédzser lenne. Épp a jakuzziban feküdtek a szálláson, amikor ráírt egy nő Győzőre, aki ennek igencsak megörült, és büszke volt magára.

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenőnél betelt a pohár a csalás miatt, Muri Enikő ehhez nem adja a nevét

Krisztián hangsúlyozta, ő ebben nem akar részt venni, mert tudja, hogy ebből háború lesz. „Én lehet, hogy a héten megnősülök.” – mondta Győző a LifeTV-nek adott interjúja közben.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.