Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

Sokk: Ronaldo felajánlotta a szolgálatait a Manchester Citynek

Fotó: Twitter/JuventusFC
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha a hír igaz, a Manchester United rajongói közül sokan hamar átgondolhatják a legendájukról kialakított képet, aki a városi riválisnál folytatná.

A Manchester United és Sir Alex Ferguson adta meg az esélyt Cristiano Ronaldónak arra, hogy komplett játékossá és világsztárrá váljon. Hosszú éveket tölthetett el az Old Traffordon, ahol igazi kedvenc volt.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Őrületes tempóban volt képes termelni a gólokat, és a látványos játéka még szórakoztatóbbá tette a mérkőzéseket. Sokan abban hittek, hogy soha nem hagyja el Manchestert, és az egyik legnagyobb legendaként vonul vissza a klubtól.

A Real Madrid hívószavára azonban ő sem tudott nemet mondani, és Madridban még nagyobb sztár lett belőle, hatalmas rekordokat döntött meg, miközben többször megnyerte a Bajnokok Ligáját. Igazi sokkal ért fel, amikor úgy döntött, hogy a Juventushoz szerződik, ahol azóta sem ért fel a csúcsra a BL-ben.

Egy ideje azt pletykálják, hogy távozni akar, és úgy tudni, hogy a Juventus megkezdte a munkát a transzfer előkészítéséhez, mert ezen a nyáron eladnák, hiszen egyrészt túl sokba kerül nekik, másrészt egy év múlva lejár a szerződése.

A Real Madridnál Ancelotti nagyon szeretné, ha újra Ronaldóval dolgozhatna, remek a kapcsolatuk, és jelezte az ügynökének, hogy le akarja igazolni. A végső szót azonban Pérez, az elnök mondja ki, aki továbbra is Mbappé leigazolására koncentrál.

Az AS is felkapta a fejét a Corriere dello Sport keddi címlapjára, ahol azt írják, hogy az ötszörös aranylabdás felajánlotta a szolgálatait a Manchester Citynek. Ez egy igazi fricska lenne a Citytől, akik a 100 milliós igazolásuk ellenére gyengén kezdték a szezont, miközben már Kane is úton van hozzájuk.

Ahogyan az AS is fogalmazott, „a darabok passzolnak”, mivel Ronaldo távozni akar, míg a City csatárt keres Aguero távozása után. Gabriel Jesus szintén része lehet az üzletnek, a Juventus régóta figyeli a játékost, és szívesen dolgoznának vele.

Az AS szerint Ronaldo hónapok óta abban bízik, hogy minél hamarabb elhagyhatja Torinót, és emiatt kész lenne a Manchester United városi riválisánál folytatni. A Juventus nyitott arra, hogy elengedje a legnagyobb sztárját, és ezzel több mint bruttó 60 millió eurót takaríthatnának meg.

Fontos teher esne le a Juventus vállairól, ráadásul a csapathoz visszatért Allegri nem tekinti prioritásnak Ronaldo maradását, és szó sincs arról, hogy hosszabbítani készülnének a jövőre lejáró szerződés miatt.