Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Nagyon nagy a szerelem Ronaldo és a kedvese között

Fotó: Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 4-én közreadott felvétel Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagról, amint a mezét fogja a hivatalos bemutatója előtt Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött. MTI/EPA/an-Naszr
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb fotó, mely arról tanúskodik, hogy valóban nagy a szerelem Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez között.

Ronaldo évekkel ezelőtt egy luxus divatcikkeket értékesítő boltban találkozott először Ginával. Azonnal lenyűgözte a szépsége és a karaktere, majd egyre többet bukkant fel a boltnál, ami nagyon imponált a fiatal nőnek.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A randikat összeköltözés követte, azóta pedig családot alapítottak. A rendkívül szexi modell időközben világszintű ismertségre tett szert, ami nyilván jól fizethet számukra, hiszen igen komoly márkákat képvisel.

Nem mintha rászorulnának, különösen most, hogy Ronaldo évi 200 millió euróért Szaúd-Arábiába igazolt. Még fényűzőbb életet élhetnek, mint eddig, és azt is láthattuk, mennyire adta meg Ronaldo a módját kedvese születésnapjának.

Egyikőjük sem panaszkodhat, mindketten imádják egymást, nagy formában vannak, és bármit megvásárolhatnak maguknak. A boldogságnál azonban nincs nagyobb kincs, és ezt ők is tudják, így vigyáznak rá.

Gyakran vannak együtt, sok közös programot szerveznek, és arra is figyelnek, hogy a kettesben eltöltött idő se legyen kevés. Minden kapcsolatnak ez az alapja, amivel látható módon Ronaldo is tisztában van.