Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Ilyen szexin jelent meg Ronaldo szerelme a katari lelátón

Fotó: EPA/Rolex dela Pena
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Georgina Rodriguez kissé visszafogott volt, de még így is nagy feltűnést keltett, és a vonzó dekoltázsa sem maradhatott el.

Érdekesen alakul Cristiano Ronaldo karrierje, ami egyúttal nyilván az életére is hatással van. A nagy manchesteri visszatérés messze nem úgy sült el, mint azt szerették volna, és akkor nagyon finoman fogalmaztunk.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy hosszú időre terveznek Manchesterben, és Ronaldo legidősebb fia az Unitednél mutatkozhat be profiként, később talán a felnőttek között is. Úgy tűnik, mindez csak álom marad, mert csúnya véget ért Ronaldo és a legendás klub kapcsolata.

Jelenleg klub nélkül várja a folytatást, és legutóbb már a portugál válogatottban sem volt kezdő a világbajnokságon. 2008 óta nem volt példa arra, hogy ne jelöljék a kezdőjátékosok közé egy tornán.

Természetesen a szerelme, Georgina Rodriguez is ott van vele a helyszínen, támogatja őt, ahogyan csak tudja. Ezek most nem lehetnek könnyű idők a klasszis futballista számára, de a család támogatása mindennél többet ér.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2