Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Ronaldo rögtönzött jégfürdővel frissítette fel magát Katarban

MTI/EPA/Sebastiao Moreira
Style

Bense Róbert

Szerkesztő

Arrafelé decemberben sincs éppenséggel hűvös, a brazil fenomén közönség előtt mártózott meg.

Húsz éve már annak, hogy Ronaldo magasba emelhette a világbajnoki trófeát egy olyan csapattal, ami a mai napig Brazília nemzeti büszkesége. Azóta sem sikerült megismételniük a csodát, de Ronaldo ott van Katarban is, hogy kiszurkolja a végső győzelmet.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Persze már rég nem játékosként, így a mérkőzések között ő is leginkább szórakozással múlatja az időt, most éppen a régi szép idők emlékére, a labdarúgóknál egyébként bevett krioterápiás fürdővel szórakoztatta magát és a nagyérdeműt.

Egészen addig, amíg arcára nem fagyott a mosoly, hiszen bár kifejezetten jót tesz a vázizomzatnak a jeges fürdő, és regenerálódás szempontjából is ajánlott az aktív sportolóknak, a fagyos pillanatok ettől függetlenül garantáltak.

Nem véletlen, hogy Ronaldo nem merült teljesen alá, de azért frissítőnek így is megfeleltek a jégkockák, Katarban ugyanis a december sem a didergésről szól, Dohában ezekben a napokban is 30 fok körüli csúcshőmérsékletek uralkodnak.

Nem Ronaldo az egyetlen legendás brazil, aki feltűnt a világbajnokságon, a hálószaggató szabadrúgásairól emlékezetes Roberto Carlost a Brazília – Svájc csoportmeccsen kapták lencsevégre, ahogy épp békésen dohányzott volna. Persze ahogy „lebukott”, nagy mosolyok közepette azért inkább mégis elrejtette a cigit.