Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Így ünnepelte Ronaldo szerelme a 29. születésnapját (fotók)

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Többek között rengeteg virágot is kapott Cristiano Ronaldo szerelme, akit ugyan még mindig nem vett feleségül a portugál világsztár, nagyon boldogok.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez évek óta egy párt alkotnak. Sokan arra várnak, hogy mikor jegyzi el a világsztár a modellként dolgozó kedvesét, ami egyelőre nem történt meg, hiába a pletykák.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Ronaldo talán a tökéletes pillanatot várja, de Gina így sem panaszkodhat, mert mindent megkap a párjától, ami csak lehetséges. Nagy családban élnek, több gyermeket nevelnek egyszerre, akik a mindent jelentik számukra.

Ronaldo és Georgina hálás azért, hogy egymásra találhattak, abszolúte az igazit látják a másikban. Hónapokkal korábban volt egy nagyon nehéz időszakuk, amikor az egyik újszülött gyermekük elhunyt.

Családként is egységesek maradtak, átvészelték ezt az időszakot, és mindent kihoznak a napjaikból. A 37 éves Ronaldo szerelme egy újabb különleges születésnapot ünnepelhetett, amiért szintén hálás.

Georgina a posztjában arról írt, hogy 29 éves lett, miközben olyan emberek veszik körbe, akiket teljes szívéből szeret. „Mérhetetlenül hálás vagyok Istennek mindenért. Köszönöm mindenkinek, hogy egy kis időt szakítottatok arra, hogy gratuláljatok, és sok szeretet küldjetek nekem.”