Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Hercegnőként jelent meg Cristiano Ronaldo párja (videóval)

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint egy igazi hercegnő, úgy jelent meg Cristiano Ronaldo szerelme, aki nagyon büszke lehet a megjelenésére.

Ha azt mondjuk, hogy Cristiano Ronaldo luxusban él, messze nem mondtunk el mindent. Mindenük megvan, amire csak szükségük lehet, miközben olyan autók parkolnak az ingatlanjaikban, hogy csak fogjuk a fejünket.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Ez még mindig a jéghegy csúcsa, és a Netflix által készített sorozat némileg betekintést adhat ott arról, hogyan él a család. A luxusrepülőgép használata is természetessé válhatott számukra, ami szintén minden kényelmet megad nekik.

Ráadásul igazán még várniuk sem kell, nincs mitől tartaniuk, az utasok nem zavarják őket. Számos előnye van annak, ha valaki olyan gazdag, hogy megengedhet magának egy magángép használatát.

Van miből, hiszen Ronaldo őrületesen magas összegeket keres, a következő években például egy szezonra 200 millió eurót kap Szaúd-Arábiában. Ennél többet valószínűleg már egy klub sem fog neki fizetni, ebből a szempontból a csúcson van.

A modellként dolgozó kedvese, Gerogina Rodríguez sem panaszkodhat, szintén megfizethetik a róla készült fotók után, amik rendre címlapra kerülnek. Legutóbb hercegnőként jelent meg, és ismét lenyűgözte az embereket az eleganciájával.

Még több bulvár: Egy rajongó Tolvai Reni arcmását akarja a mellkasára tetováltatni