Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Szerelmes vacsorára vitte a párját Ronaldo (fotók)

Fotó: Cristiano Ronaldo portugál futballcsillag egy sajtóértekezleten, amint bemutatják az an-Nászr szaúd-arábiai labdarúgóklub új játékosaként Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött. MTI/EPA
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Georgina Rodríguez nagyon boldog Cristiano Ronaldo mellett, aki mindent megad számára, ami csak lehetséges.

Nagy családot alkotnak együtt, sok gyereket nevelnek, és nem kizárt, hogy később még többen lesznek. Egyelőre azonban nem történt eljegyzés, noha évek óta együtt vannak, sokan várnak arra a bizonyos pillanatra.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Több találgatás is volt már arra vonatkozólag, hogy mikor kérheti meg a futballista a modell kezét. Lehetséges, hogy ez csak a pályafutása befejeztével történik meg, és abban biztosak lehetünk, hogy hatalmas esküvőt rendeznének.

Eljegyzés ide vagy oda, Georgina Rodríguez így is nagyon boldog lehet, mert olyan életet élhet, mint azelőtt soha. Gyakorlatilag bármi elérhető számára, méregdrága ékszereket visel, luxusautókat vezet, és magángéppel röpköd.

Kevesen vannak, akik mindezt megengedhetik maguknak, de nagy a szerelem közöttük, és Georgina az, aki biztosítja az otthon nyugalmát. Ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy Ronaldo a pályán is jól tudjon teljsíteni.

A közös programok sem maradhatnak el, legutóbb vacsorázni vitte a szerelmét a portugál világsztár, aki Szaúd-Arábiában folytatja a pályafutását. Igyekeznek minél több időt eltölteni együtt, amire most ismét lehetőséget kaptak.

Még több bulvár: Fazekas Vivien Molnár Gusztávról: „Egyszer hentesbárddal indult meg felém”