Újabb képek Ronaldo szerelmének felejthetetlen születésnapjáról

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
not image

Hujber Dávid

2022. január 28. - 18:15

Georgina Rodriguez több mint áloméletet élhet, valóban hollywoodi az, ami őt körülveszi, nemigazán találni rá szavakat.

Voltak idők, amikor Georgina Rodriguez nehéz helyzetben élt, ehhez képest most bármit megvásárolhat magának. Enyhe túlzással valóban bármit, köszönhetően annak, hogy igen komoly vagyoni háttér áll mögötte.

Ráadásul ne felejtsük el, ő is karriert csinált a modellszakmában, és külön sorozatot kapott a Netflix-nél, amit általában csak a legnagyobbak tudhatnak magukénak. Ezek a megállapodások valószínűleg szépen hoznak a konyhára, bár Cristiano Ronaldo által akkora vagyonról van szó, hogy azt még elkölteni is nehéz lenne.

Noha mindketten szeretik a luxust, nem szórják a pénzt, és ez most furcsán hangozhat, mert sok luxusautójuk van, drága ékszereik, ott a magángép, a hajó, és még folytathatnánk a sort. Emellett a jótékonykodásról sem feledkeznek meg, szóval a pénz jó helyre megy.

Így csúsztatta a Mercedest Rácz Jenő a havas svéd tesztpályán (videó)

Georgina népszerűsége lassan az eget verdesi, és várhatóan a két legkisebb gyermekét is hatalmas figyelem fogja övezni. Ikereket hord a szíve alatt, így hamarosan ismét bővülni fog a család, amihez nagy ház is dukál.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.