Így csúsztatta a Mercedest Rácz Jenő a havas svéd tesztpályán (videó)

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
not image

Hujber Dávid

2022. január 28. - 07:43

Rácz Jenőnek egy egészen különleges élményben lehetett része a Mercedes által, amely zárt pályán autóztatta meg a meghívott vendégeket.

Rácz Jenőnek már számtalan különleges élményben lehetett része az élete és karrierje során. Azzal, hogy útnak indult és felfedezte Ázsiát, illetve más országokat, hatalmas tapasztalatra tett szert, amelyek mind értékesek voltak.

Ezen tapasztalatok juttatták el oda, ahol most áll, Magyarország egyik leghíresebb chefjeként dolgozhat, étterem-tulajdonos, és az RTL Klub arca. A Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP kihagyhatatlan tagja, ahol már több szezont is lehúzott.

Jenő szinte mindig mozgásban van, rengeteget dolgozik, és nemcsak a munka szeretete miatt, hanem szimplán szeretné megteremteni a családjának azt a hátteret, amin belül biztonságban érezhetik magukat.

Egészen hihetetlen ajándékot kapott Ronaldo szerelme a születésnapjára

Egy ideje minden eddiginél nagyobb a felelőssége ebben, hiszen a felesége, Gyuricza Dóri várandós, hamarosan megszületik az első közös gyermekük. Nagyon várják már a kislányukat, akinek mindent meg fognak adni, és remek szülők lesznek, ez nem is lehet kérdés.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.