Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Rogán-Gaál Cecíliának a pink is nagyon jól áll

Nem lehet azt mondani, hogy Rogán-Gaál Cecíliának ne állna jól a pink, mert nagyon is, mint azt látni fogjátok a róla készült fotón.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Abszolúte nyári hangulatban vagyunk, és ez a sztárokon is látszik. Gáspár Evelin szinte minden nap magasra teszi a lécet a formájával és a stílusával, miközben egyre többen rajonganak érte, de úgy tűnik, ismét rátalálhatott a szerelem egy nagyobb szünetet követően. Később talán többet fogunk tudni erről, ennél fontosabb, hogy boldog.

Tóth Gabi szintén nagyon boldog a szerelmével, Papp Máté Bencével, de azt tagadják, hogy közös gyerekük lesz a közeljövőben. Gabi egyértelműen cáfolta, hogy gyereket várna, majd nem sokkal után a kolléganője, a szintén énekes Lola is hasonlóan tett, akiről ugyancsak valami hasonlót pletykáltak. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Rogán-Gaál Cecíliának nem kellett semmi hasonlót tagadnia, aki háromgyermekes édesanyaként is nagy formában van. Kimagasló formát hozott össze, és ez a 2024-es nyári szezonban sincs másképp, melynek ideje alatt remekül érezheti magát, nincs miért aggódnia, a nyári forma is megvan.

Cecília szeret edzeni, gyakran megy tornára, imádja a testmozgást, a futást, a teniszt, és így tovább. Odafigyel magára, arra, hogy mit eszik, amivel a gyerekei előtt is példát mutat, akik a legfontosabbak számára. Imád édesanya lenni, és rendkívül boldog volt, amikor kiderült, ismét várandós.

Az egyik legformásabb ismert anyuka, akinek a pink szín is jól áll, mint azt látni fogjátok a hétvégéről. Ha kíváncsiak vagytok Cecília divatos megjelenésére, akkor nincs más dolgotok, mint erre linkre kattintani a fotóért.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.