Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Három részeg utas viselkedése miatt kellett visszafordulnia a Ryanair egyik járatának

A gép eleve másfél órás késéssel szállt fel, fél óra múltán azonban visszatértek a reptérre.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy Edinburghból a Kanári-szigeteki Lanzarotéra tartó repülőgép fél óra után megszakította az útját és visszafordult, mivel a kapitány nem volt hajlandó tovább tolerálni három részeg utas viselkedését. A beszámoló szerint az eset péntek délután történt, az egyik utas pedig több részletet is elárult.

A Lavozdelanzarote című lapnak nyilatkozva elmondta, a Ryanair járata eleve másfél órás késéssel tudott csak felszállni a skót fővárosból, számára pedig már a beszállásnál nyilvánvaló volt, hogy az egyik mellette ülő férfi részeg és bűzlik az alkoholtól. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Közben gátlástalanul szívta egyik elektromos cigarettát a másik után – tette hozzá az utas. Majd miután a gép elhagyta a repteret, a három férfi elkezdett angolul kiabálni, s elővettek egy nagy vodkás üveget, ami már majdnem üres volt – írja a Telex a lap cikke nyomán.

A részeg utasok viselkedése miatt a kapitány végül úgy döntött, visszafordulnak. Leszálláskor a rendőrök már a lépcső alján várták a rendbontókat, akiket őrizetbe vettek. Az utasoknak ezután még egy órát kellett várakozniuk a repülőgépben, végül este 11 óra után értek Lanzarotéra.

Korábban azt is megírtuk, hogy legalább 30 utas megsérült, amikor az Air Europa Madrid és Montevideo között közlekedő Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépe heves turbulenciába került az Atlanti-óceán felett.

Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy a megszólalt a Budapest Airport az éles kritikák és panaszok után. A cég kommunikációs és kormányzati kapcsolatok vezérigazgató-helyettese felhívta a figyelmet, hogy az egész európai légteret érintik a késések, nemcsak Budapestet.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.